Nattskiftet välkomnar ny styrelse 2021!

 
Nattskiftet styrelse 2021

Nattskiftet har fått en ny styrelse, i och med årsmötet den 23 mars. Styrelsen består av fem ledamöter med en bred samlad kompetens inom strategi, säkerhet, trygghet och kommunikation.

Helena Sandahl fortsätter på sin ordförandepost och Johanna Carlberg stiger ner som vice ordförande, som tas över av Tove Scharin Beckman, men fortsätter sitt engagemang i styrelsen som ledamot. Christian Croona (ledamot) och Daniel S Ogalde (suppleant) stannar kvar i styrelsen ytterligare ett år.

Nya i styrelsen är även:

Thea Mårdbrant - ledamot
Stella Scocco - ledamot
Kitty Bardler - suppleant (frånvarande på bild)

Samtidigt tackades följande styrelsemedlemmar för sina insatser: Caroline KarlströmMatilda Lindberg, Irene Mastelli och Parisa Khosravi. Vi tackade även Jessica Berglund, Martina Elm samt Ahmet Yaraman för sina insatser som valberedning.

– Förra året var omtumlande och jag är glad att ha fått möjligheten att se till så de organisatoriska förändringar vi gjorde landar bra i år. Under 2021 ser jag fram emot att nattvandra igen, och jag är extra pepp på den medlemskonferens vi planerar för de som vandrar, Helena Sandahl, styrelseordförande

Nu ser vi på Nattskiftet mycket fram emot att inom kort presentera ett nytt spännande samarbete med en ny stor aktör. Vi kommer även fortsätta vårt trygghetsarbete inom e-sport med Lillie Klefelt i spetsen tillsammans med övriga kanslister Jenny Nguyen Öberg och nytillskottet Christoffer Sjögren (mer info om det snart).


Har du några funderingar eller frågor du till ställa till kansliet eller styrelsen?

 
Nattskiftet