Nattskiftets föreläsare

Nattskiftets föreläsare är en del av organisationen och har alla lång erfarenhet av trygghetsarbete, såväl operativt som strategiskt.

 
 
 
Föreläsare-Emma Wilhelm.png

Emma Wilhelm

Emma gick med i Nattskiftet sommaren 2014 och har nattvandrat på flertalet klubbar och festivaler. Till vardags jobbar Emma som lärare och är den som har tagit fram större delen av Nattskiftets interna och externa utbildningar. Emma föreläser om Nattskiftet, trygghet, civilkurage, normedvetenhet och håller även i de workshops Nattskiftet tagit fram.

 
 
 
Föreläsare-Lisen Andreasson Florman.png

Lisen Andréasson Florman

Lisen grundade Nattskiftet 2014 och har fram till våren 2018 även varit organisationens verksamhetschef. Hon har lång erfarenhet av att ha jobbat med evenemang och produktioner av dessa. Lisen föreläser om Nattskiftets resa samt om trygghet, civilkurage och normmedvetenhet. Hon håller även i Nattskiftets workshops och konsulterar inom kommunikation, planering och genomförande av evenemang.

 
 
 
Föreläsare-Mikaela Stenberg.png

Mikaela Stenberg

Mikaela har varit i engagerad i Nattskiftet sedan sommaren 2014 då hon följde med till Bråvallafestivalen och nattvandrade. Efter det växte engagemanget och under våren 2018 tog hon över rollen som verksamhetschef för organisationen. Mikaela föreläser om Nattskiftets arbete och om trygghet och civilkurage.