Nattskiftet på ditt evenemang

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ac fringilla turpis. Nulla lectus ante, consequat et ex eget, feugiat tincidunt metus.

 
 

Nattvandring

Nattskiftet nattvandrar på alla typer av evenemang runt om i landet med sina utbildade Nattkompisar för att skapa trygghet i natten. Nattkompisar går alltid i grupper om minst två och finns till för evenemangets besökare. Nattkompisarna är engagerade och medvetna personer som skapar trygghet genom synlighet. Som Nattkompis är du aldrig dömande och vågar se, vågar agera och vågar prata med din omgivning.

 

Trygghetsetablering

Ge besökarna möjlighet att vända sig till Nattskiftets trygghetsetablering i samband med ditt evenemang. I etableringen finns de utbildade volontärerna för de som behöver en trygg punkt att vända sig till. Etableringen tas fram i samråd med arrangören för att passa in i evenemangets miljö och för dess besökare.

 
Trygghetsf%C3%B6rel%C3%A4sning+med+Nattskiftet

Trygghetsutbildning

Genom workshops och föreläsningar på temat trygghet vill Nattskiftet skapa en långsiktig attitydsförändring samt öka kunskap och medvetenhet kring frågor som berör trygghet, civilkurage och normmedvetenhet. Våra utbildningar passar alla som är intresserade av evenemang, allt från besökare och volontärer till säkerhetspersonal och arrangörer.

 

Nattskiftet har bland annat närvarat på följande evenemang

2018