Cart 0
 
 

Nattskiftet och Medborgarskolan

Medborgarskolan samarbetar sedan 2017 med Nattskiftet. Samtliga av Nattskiftets Nattkompisar genomgår en tvådagars-utbildning som hålls i Medborgarskolans lokaler.

Tillsammans arbetar vi för att stärka civilkuraget i samhället och på så vis skapa ett tryggare nattliv.

Medborgarskolans värdegrund

Medborgarskolan har en human­istisk värdegrund. Humanismen bejakar hela människan, till både kropp och själ, och menar att varje människa har förmåga att ta till sig nya insikter och utvecklas till större mognad. Humanismen har en tydlig etisk grundsyn: allt som gynnar och stärker människan i hennes utveckling är positivt, allt som förminskar henne är negativt.

 
 
 
 
 
 

Nattskiftet och Taxi Stockholm

Taxi Stockholm stöttar sedan 2014 Nattskiftet för att tillsammans skapa ett tryggare nattliv. Taxi Stockholm arbetar med att vara ett hållbart företag och det inkluderar trygghet. Alla ska kunna ta sig hem nattetid på sätt som känns både tryggt och säkert.

För att ta del av Nattskiftets arbetssätt så spenderade Taxi Stockholms tf.VD Gökay Akyüz en kväll på Trädgården tillsammans med Nattskiftets grundare, Lisen Andréasson Florman, verksamhetschef Mikaela Stenberg och Nattkompisarna.

Se filmen där Gökay delar med sig av sina reflektioner kring kvällen.