#trygghetförmig

För femte året i rad nattvandrar Nattskiftet på och kring klubbar och festivaler. I sommarkampanjen #trygghetförmig vill vi med insikten att upplevelsen av och faktiskt trygghet är individuell, nu samla in berättelser och konkreta exempel på vad som skapar trygghet för dig som klubb- och festivalbesökare.

nattskiftet_kampanj_2018_SoMe_1200x12002.jpg

Den urbana allemansrätten - för allas rätt till ett tryggare nattliv

För att ge ännu mer inspiration till vad trygghet kan innebära, fortsätter vi  även att bygga vidare på idéer kring den så kallade “urbana allemansrätten”. Detta görs genom att fokusera på nattlig urban allemansrätt, och att släppa tolv punkter för ett tryggare nattliv.

nattskiftet_kampanj_2018_affisch lila_A4_egen utskrift.jpg

Ladda ner affischen

Hjälp oss sprida den urbana allemansrätten. Ladda ner affischen i A4 och/eller A3, skriv ut och häng upp på valfri plats. 

Berätta din historia!

Under sommaren hoppas vi få in fler berättelser och konkreta exempel av festivalbesökare och Instagramföljare så att vi kan utöka den urbana allemansrätten och tillsammans uppnå 100 stycken konkreta punkter för ett tryggare nattliv. Skicka in din berättelse om vad trygghet är för dig, antingen via formuläret nedan eller genom att lägga upp en bild på Instagram och tagga den med #trygghetförmig.

exempel: #trygghetförmig innebär...
Swish_vepa_lila.jpg