Bli trygghetsvärd på Dreamhack Summer 2022

 

Nattskiftet och MÄN arbetar tillsammans med Dreamhack för att göra gaming till en tryggare plats för alla som älskar att gamea! I vårt arbete mot våld, hot, trakasserier och bl.a. toxisk maskulinitet samarbetar vi för att göra gaming tryggare och roligare för alla!

Är du en trygg och mogen person som brinner för att alla ska behandlas rättvist och schysst? Är du en person som är van att ta hand om andra som mår dåligt eller som möter alla människor med respekt och omtanke? Är du van att arbeta som volontär i hektiska miljöer? Då vill vi att DU anmäler intresse att bli trygghetsvärd på Dreamhack Summer 2022 NU!

Som volontär får du tillgång till eventet när du inte har schemalagda pass och kan spela på våra LAN-platser eller bara ta del av allt annat kul som händer! Du får även mat och boende betalt! Mer förmåner kan förekomma, men framförallt kommer du ha KUL!

För att anmäla intresse, och läsa mer vad det innebär och vilka krav det ställer på dig som deltagare så följer ni länken här:

Mer information om rekryteringsprocessen kommer löpande, så följ oss och höll ögonen öppna för fler uppdateringar och nyheter!

 
Nattskiftet