Veckans Nattkompis - Hanna

nattskiftet_nattkompismall_2019_hanna.png

“Jag sökte till Nattskiftet ur en frustration över allt våld och sexuellt våld i klubbvärlden och på festivaler och att behöva vara rädd när man går hem från krogen. När min kompis berättade om Nattskiftets organisation kände jag direkt: DÄR vill jag vara med och där kan jag göra något konkret mot detta! Tack vare Nattskiftet har jag fått ett starkare civilkurage och blivit bättre på att, även utan nattkompisjacka, se mig om ute, erbjuda hjälp, men även be om hjälp. Det är så otroligt fint (!!!) att va med i en organisation där vi alla står på samma värdegrund och strävar efter samma mål!” - Hanna.

Nattskiftet består till största del av volontärer, vi kallar dem Nattkompisar, för det är precis vad de är - kompisar i natten.