Ny styrelse på plats

nattskiftetstyrelse.jpg

Nattskiftet har fått en ny styrelse, i och med årsmötet den 24 mars. Styrelsen består av sex ledamöter med en bred samlad kompetens inom strategi, säkerhet, trygghet och kommunikation.

Johanna Carlberg tar över ordförandeposten efter Klara Palmberg Broryd. Klara fortsätter sitt engagemang i styrelsen som ledamot. Lamin Sonko och Göran Rickmer, stannar kvar i styrelsen ytterligare ett år.

Nya i styrelsen är även:

  • Christian Croona (suppleant)

  • Erik Olofgörs

  • Irene Mastelli

  • Parisa Khosravi

Samtidigt tackades följande styrelsemedlemmar för sina insatser: Demet ErgunEmma WilhelmLisen Andréasson FlormanPetter Gustafsson och Åsa Sånemyr.

– Det har varit ett väldigt roligt och intressant år som ordförande i Nattskiftets styrelse med vår stora beviljade ansökan för projektet FEST, alla vandringar och att jag personligen har fått lära mig mer. Jag är glad att få förtroendet att sitta kvar i styrelsen året som kommer och ser fram emot att få bidra i Nattskiftets fortsatta resa, Klara Palmberg Broryd, avgående ordförande.

– Jag är så ödmjuk, ärad och peppad inför denna uppgift. Att få vara med och utveckla denna fantastiska organisation så att fler kan få känna sig tryggare i vårt samhälle och inte minst att få bidra till (och själv få!) ökat civilkurage, Johanna Carlberg, tillträdande ordförande.

Mikaela Stenberg