Nattskiftet på United We Stream

 
UWS_Sthlm_Nattskiftet_1200x628.jpg

Vi är så glada att dela med oss av nyheten om att vi kommer vara med på United We Stream - en 24 timmars livesänd festival från åtta olika locations runt om i Stockholm med spännande artister!

Syftet är att samla in pengar till drabbade aktörer inom klubb- och kulturlivet, därför kommer en del av pengarna som samlas in kommer gå till oss, vilket vi är så tacksamma för.  Vi är så peppade att vi får vara med, bli stöttade och trygga natten på lördag. Det betyder mycket för oss. Det möjliggör utveckling och fortsatt verksamhet på flera sätt.

– Det är så kul att vara med och bidra med vår kompetens i dessa tider. Nattskiftet har lång erfarenhet av fysisk närvaro, men håller även på att bygga upp en digital trygghetslösning vilket kommer väl till pass i detta projekt, säger Lisen Andréasson Florman som var med och grundade Nattskiftet.

Våra Nattkompisar är under livesändningen av United We Stream Sthlm synliga online, för att svara på frågor och skapa trygghet i kommentarsfälten. Några kommer även vara på plats under dygnet för att arrangörer, artister och andra inblandade ska känna sig trygga.

Vi ses i natten - nu på lördag den 6/6!

 
Nattskiftet