Kommunikatör till Nattskiftet sökes

Brinner du för trygghet och vill motverka våld och sexuella övergrepp? Kom och jobba med oss! Nattskiftet söker nu en driven kommunikatör på deltid som ska arbeta med att utveckla, driva och samordna vår kommunikation med oss.

Läs mer
Nattskiftet
Gruppledare sökes till Nattskiftet!

Är du van att arbeta med trygghetsfrågor och ledarskap? Är du en trygg och mogen person som brinner för att alla ska behandlas rättvist och schysst? Är du en person som är van att ta hand om andra som mår dåligt eller som möter alla människor med respekt och omtanke? Då vill vi att DU ansöker om att bli Nattkompis och nattvandra med oss i Stockholmsnatten för att skapa en tryggare stad för alla!

Läs mer
Nattskiftet
Bli vår nya styrelsemedlem!

Nattskiftets valberedning söker just nu rekommendationer och tips på ledamöter till styrelsen. Är du själv villig på att kandidera eller känner du någon som du tror skulle kunna vara en bra match? Tipsa valberedningen genom att fylla i formuläret nedan! Vi kommer ha formuläret öppet fram till vårt årsmöte i april - mer information kring detta kommer längre fram! 💖

Läs mer
Nattskiftet
Bli trygghetsvärd på Dreamhack Summer 2022

Nattskiftet och MÄN arbetar tillsammans med Dreamhack för att göra gaming till en tryggare plats för alla som älskar att gamea! I vårt arbete mot våld, hot, trakasserier och bl.a. toxisk maskulinitet samarbetar vi för att göra gaming tryggare och roligare för alla!

Läs mer
Nattskiftet
Nattskiftet inleder samarbete med Dr. Martens

Dr. Martens samarbetar med Nattskiftet för att motverka otrygghet och ta tillbaka natten för unga. Initiativet bygger på Dr. Martens långvariga engagemang för att stötta lokala communities inom den kreativa industrin och stötta ungdomskulturer.

Läs mer
Nattskiftet
Häng med till Dreamhack!

Vill du vara med och bidra till en roligare och tryggare gaming-atmosfär?⁠

Med släppta coronarestriktioner har nu event äntligen börjat dra igång igen och vi kan nu meddela att Dreamhack Winter återigen kommer att äga rum i Jönköping den 25-28 november 😻 Bli trygghetsvolontär och häng med oss dit!

Läs mer
Nattskiftet
Nattskiftet på Almedalsveckan Play 2021

Allt fler unga spenderar allt mer tid tillsammans i digitala miljöer där vuxenvärlden traditionellt sett har väldigt lite insyn och närvaro. I detta vakuum växer otrygghet och psykisk ohälsa bland unga. Vilka råd och rön finns inom området och vad kan vi göra för att skapa mer trygghet online?⁠⁠

Läs mer
Nattskiftet
Nattskiftet välkomnar ny styrelse 2021!

Nattskiftet har fått en ny styrelse, i och med årsmötet den 23 mars. Styrelsen består av fem ledamöter med en bred samlad kompetens inom strategi, säkerhet, trygghet och kommunikation.

Helena Sandahl fortsätter på sin ordförandepost och Johanna Carlberg stiger ner som vice ordförande, som tas över av Tove Scharin Beckman, men fortsätter sitt engagemang i styrelsen som ledamot. Christian Croona stannar kvar i styrelsen ytterligare ett år.

Läs mer
Nattskiftet