Veckans Nattkompis - Chris

nattskiftet_nattkompis_Chris_2019_sid1.jpg

”Jag sökte till Nattskiftet för att det kändes jätteviktigt att visa att civilkuraget inte är dött. Det finns mängder av eldsjälar som vill finnas och hjälpa till att skapa trygghet i dagens samhälle. Jag själv har vid flera tillfällen sett när en fellow bror eller syster har varit i en utsatt situation och ingen har stannat och frågat om hen var ok och behöver hjälp. Det är verkligen jättetråkigt att folk hellre vill ta upp mobilen för att filma händelser, istället för att vara till hjälp. Det är så fint att vi som en del av Nattskiftet kan visa att vi finns som en kompis i natten med kärlek och omtanke för alla som behöver oss. Jag ser det som ett ära för att vara med i sån fin och viktigt grupp av #ELDSJÄLAR” - Chris.

Nattskiftet består till största del av volontärer, vi kallar dem Nattkompisar, för det är precis vad de är - kompisar i natten.