Veckans Nattkompis - Tove

nattskiftet_nattkompis_Tove_2019_sid1.jpg

”Jag gick med i Nattskiftet för att jag på ett konkret sätt ville vara med och bidra till att göra en del av världen lite bättre. Och OM jag är glad att jag fattade det beslutet - Nattskiftet har gett mig så otroligt mycket glädje! Dels alla möten med människor ute på klubbar och festivaler som är både kul och ibland en smula jobbigt - men också för alla mina fellow Nattkompisar, några av de finaste jag har i livet 💗 Även de jobbigaste situationer hjälper vi varandra igenom på ett sätt som allltid värmer mitt hjärta! Jag är så stolt över att få vara en del av Nattskiftet och att få vara Nattkompis” - Tove.

Nattskiftet består till största del av volontärer, vi kallar dem Nattkompisar, för det är precis vad de är - kompisar i natten.