Veckans Nattkompis - Elias

“Jag sökte till Nattskiftet för snart 4 år sen. Som man är jag så pass priviligerad att jag är nästintill helt förskonad från olämpligt beteende och olika former av trakasserier, oavsett vilket rum jag befinner mig i. Som arbetare i krog- & festivalbranschen sedan många år tillbaka har jag dock sett mycket skit, främst från män riktat mot kvinnor. Jag insåg att jag måste bidra med det jag kan, hur det än ser ut, var det än är. Nattskiftet erbjöd en perfekt plattform för det, där jag kunnat bidra med ett erfaret öga samt utvecklas enormt i både min yrkesroll och som människa. För att inte tala om alla fantastiska människor och vänner för livet jag mött på vägen!” - Elias.

Nattskiftet består till största del av volontärer, vi kallar dem Nattkompisar, för det är precis vad de är - kompisar i natten.