Vi tänker på er!

 

Det är tuffa tider för många nu. Det finns många vi tänker på och vill skicka styrka, hyllningar och kärlek till idag.

Utan någon rangordning;
här kommer Nattskiftets “vi tänker på er”-lista:

❤️ Trädgården och Under Bron. År efter år levererar ni stans bästa och mysigaste samvaro. Nu drabbas ni likt andra klubbar och arrangörer, av restriktioner, minskad efterfrågan och osäker prognos. All styrka till er i dessa tider, och vi ser fram emot att jobba ihop i varma (och regniga…) sommarnätter senare!

❤️ All personal i vården som både kämpar med brist på egen säkerhetsutrustning, ökat tryck, och samtidigt vill hinna med att sprida trygghet till patienter. Stort tack och hyll till er. Vi hoppas samhället kommer visa samma uppskattning även efter kristiderna.

❤️ Alla våra Nattkompisar som är redo att fortsätta framåt trots stor osäkerhet med egna anställningar och inkomster. Vi har många unga människor med timjobb, projektgig, och inom kultur. I vår Nattkompis-gemenskap kan vi fortsätta finnas där för varandra.

❤️ Våra övriga partners som stöder oss. Taxi Stockholm. Vi ser att ni också kämpar. Vårt eminenta produktionsbolag What Took You So Long. Har du behov av ett kreativ storytelling, med allt från koncept, manus, produktion, post-produktion, animation m.m., så hör av er till dem!

❤️ Alla som sprider trygghetskultur. Det finns många att nämna. I våra sociala medier har vi fullt upp att hylla positiva initiativ från företag, skolelever, civilsektorn och enskilda privatpersoner. Följ Nattskiftet på IG och ta del av våra dagliga stories. Har du tips på trygghetskapande initiativ så tipsa oss gärna!

NS_mallar.png
 
Nattskiftet