Välkommen Lillie!

 

Nattskiftet säger HEJ 2021 och HEJ till vår nya förstärkning Lillie Klefelt!

nattskiftet_lillie klefelt.png

Lillie kommer in som projektledare i vår nya e-sportsatsning och är en stark röst för inkludering inom e-sportvärlden. Vi på Nattskiftet är superglada och stolta över att ha henne på plats och vet att hon kommer ta projektet till nya höjder! Varmt välkommen till Nattskiftet!

Det här är Lillie:

"Jag heter Lillie Klefelt och bor på Södermalm i Stockholm. Spel har varit stort för mig sedan jag introducerades till “Wolfenstein3D” i treårsåldern, som senare övergick i e-sportande och tillslut landade i yrkesroll. 2016 grundade jag e-sportcommunityt Female Legends och har sedan 2018 jobbat som kommunikatör i Female Legends Arvsfondenprojekt “Framtidens E-sport”

Den känns otroligt kul att få fortsätta min e-sportresa under Nattskiftets vingar. Både mina personliga erfarenheter, och det jag har stött på i min yrkesroll, har talat mycket om bristen på trygghetstänk i e-sportsammanhang och att alla ska kunna känna sig välkomna är något jag verkligen brinner för. Jag tror att min expertis inom inkludering och e-sport, tillsammans med Nattskiftets kompetens när det gäller trygga arrangemang, är den perfekta kombinationen för att Nattskiftet E-sport ska bli ett lysande projekt!"


Har du frågor om projektet eller idéer till ett samarbete?
Hör jättegärna av dig till mig på lillie@nattskiftet.org

 
Nattskiftet