Projektledare för Nattskiftets e-sportprojekt

 
Namnlöst-1_.png

Uppdatering: Ansökan är nu stängd. Vi tackar alla er som sökt för att ni tagit er tiden!

Nattskiftet har fått det ärofyllda uppdraget att, med hjälp av bidrag från Allmänna Arvsfonden, ta fram en strategi för att skapa en tryggare miljö inom E-sport. Projektet heter FEST E-sport och har som mål att öka den faktiska och upplevda tryggheten på e-sportsevenemang och e-sportsplattformar. Genom att samarbeta med och utbilda arrangörer, samt att sprida kunskap bland e-sportare om hur man som deltagare bidrar till ett tryggare klimat, vill vi verka för att trygghet ska bli en förutsättning inom svensk e-sport. 

Nattskiftet är en ideell förening baserad i Stockholm. Vi har ett litet kansli med ytterligare en anställd projektledare. Tillsammans kommer ni arbeta med projektet FEST E-Sport under ledning av Nattskiftets ideella styrelse.

I och med att kansliet är litet och styrelsen ideell krävs det att du som projektledare är självgående, att du kan identifiera och lösa problem på egen hand och att du inte tvekar att hugga i där det behövs.

Som projektledare kommer du ansvara för budget, rapportering mot bidragsgivare och kontakt med våra samarbetspartners. Du behöver även ha stark förankring inom e-sporten för att kunna nå ut till projektets målgrupper.

Nattskiftet verkar för ett öppet och inkluderande uteliv, så vi ser gärna att du även har erfarenhet av att arbeta för ökad mångfald utifrån de lagstadgade diskrimineringsgrunderna.


Du som söker har lång och bred erfarenhet av:

  • Projekt- och produktionsledning inklusive budget- och rapporteringsansvar.

  • E-sport vilket innefattar god kännedom om olika plattformar samt ett väl förankrat nätverk inom gaming.

  • Tvärorganisatoriska samarbeten mellan civilsamhälle och näringsliv.


Det är meriterande om du har erfarenhet från:

  • Projekt finansierade av Allmänna Arvsfonden

  • Sälj och pressbearbetning

  • Datainsamling, statistik och analys 

Tjänsten gäller 100% heltid under två års tid.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan via formuläret nedan senast 15 november. Nattskiftet har valt att anonymisera det första skedet av rekryteringsprocessen i syfte att välja kandidater med högst kompetens och erfarenhet för tjänsten. Vi kommer kalla till intervjuer löpande. Vi har som ambition att svara alla innan november är slut men då vi är en ideell styrelse hoppas vi att ni har överseende med eventuell fördröjning.

Uppdatering: Ansökan är nu stängd. Vi tackar alla er som sökt för att ni tagit er tiden!

 
Nattskiftet