Projektmedarbetare sökes till nytt och spännande projekt!

jobba med oss.001.jpeg

Brinner du för trygghet och vill motverka våld och sexuella övergrepp? Kom och jobba med oss!

Detta projekt ska skapa förutsättningar och metoder för trygga, publika arrangemang, med fokus på evenemang med åldersgräns från 13 år och uppåt. Projektet vill värna om ungas rätt att inte utsättas för sexuella övergrepp och trakasserier och skapa metoder för att motverka dessa.

Nu söker vi en person som tillsammans med oss vill vara med och starta upp projektet!
Tjänsten är en projektanställning på 25% fram till 31 januari 2019. Vi önskar att du jobbar en fast dag i veckan. Tillträde snarast. Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs. Vi håller till i Gamla stan i Stockholm.
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast 2018-10-31.

Om projektet:

Detta projekt ska skapa förutsättningar och metoder för trygga, publika arrangemang, med fokus på evenemang med åldersgräns från 13 år och uppåt. Projektet vill värna om ungas rätt att inte utsättas för sexuella övergrepp och trakasserier och skapa metoder för att motverka dessa.

I en undersökning av Inizio, på uppdrag av Aftonbladet, visar att var femte kvinna och var tionde man som besökte en svensk festival uppger att det förekommit sexuella trakasserier. 95% av alla som utsätts anmäler inte, enligt samma undersökning. Mörkertalet är med andra ord extremt stort. Trots denna statistik och trots den heta debatten har väldigt få åtgärder satts in.

Vi på Nattskiftet, tillsammans med våra samarbetspartners, besitter just den kunskapen som vi anser saknas idag och vi vill utveckla en metod för trygga, publika arrangemang, fria från våld och sexuella övergrepp.

Du kommer att jobba nära projektägaren och vara med i uppstarten av projektet för att säkerställa att referensgrupper sätts ihop och att relevant fakta samlas in. Rollen innefattar logistiskt arbete och kontakt med Nattskiftets samarbetspartners.

Kompetens som behövs:

  • Organisatorisk förmåga

  • Bra på att samarbeta

  • Erfarenhet av att jobba i projekt

  • Självgående

Tillträde: Snarast.
Intervjuer: Intervjuer sker löpande
Lön: enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2018-10-31

Övrigt

  • Sista ansökningsdag: 2018-10-31

  • Tjänsten är en projektanställning på 25 % fram till 31 januari 2019. Vi önskar att du jobbar en fast dag i veckan.

  • Tillträde snarast.

  • Ingen tidigare arbetslivserfarenhet krävs.

  • Vi håller till i gamla stan i Stockholm.

Om Nattskiftet

Nattskiftet är en organisation för rätten att vara trygg i natten och en kamp mot våld och sexuella övergrepp. Nattskiftet är en partipolitiskt och religiöst obunden, ideell organisation som arbetar för rätten att vara trygg i natten. Nattskiftet vill påverka via operativt arbete i form av nattvandring, upplysande genom utbildning samt dialog och debatt i arbetet för ett tryggare nattliv. Organisationen består av frivilliga, engagerade medmänniskor som vill göra skillnad. Nattskiftet samarbetar med ett flertal professionella organisationer och instanser för att uppnå sina mål.


Mikaela Stenberg